У току реализација „Курса енглеског језика – виши ниво“

Аутор K Z M
2 године ago
132 Views

Поштовани,

У оквиру глобалног пројекта „Миграције у функцији одрживог развоја“ који спроводе Међународна организација за миграције (IOM) и UNDP у Србији, а финансира Швајцарска влада – Швајцарска агенција за развој и сарадњу (SDC) расписан је јавни позив за финансирање пројеката у циљу ублажавања негативних последица унутрашњих миграција.

Канцеларији за младе општине Ивањица – Општини Ивањица на поменутом конкурсу одобрен је пројекат под називом „Модел за унапређење компетенција незапослене омладине у циљу ублажавања негативних последица миграција“ који се спроводи у сарадњи са Међународном огранизацијом за миграције (IOM), финансира Швајцарска влада – Швајцарска агенција за развој и сарадњу (SDC), а суфинансира општина Ивањица кроз програмски буџет Канцеларије за младе.

У протеклом периоду кренуо је са реализацијом курс енглеског језика – виши ниво, за 15 младих који ће трајати 3 месеца у просторијама Клуба за младе општине Ивањица. Број заинтересованих младих за поменути курс био је доста већи него што је предвиђено, али су у наредном периоду планирана још два курса енглеског језика у различитим нивоима па ће млади имати прилику да се поново пријаве у неком од наредних позива.

Позивамо све младе наше општине да се укључе у реализацију пројекта, буду део пројекта, да узму учешће у реализацији обука и других активности на пројекту које доприносе смањењу незапослености младих.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *