Подели на:
Новости

Подизање капацитета Регионалних сатартап центара

Поштовани,
На конкурсу за Подизање капацитета Регионалних сатартап центара, који је расписао Фонд за иновациону делатност Републике Србије, Општини Ивањица – Канцеларији за младе додељена су средства за реализацију програма Центра за развој иновација Ивањица. Пројекат се реализује у конзорцијуму са Научно технолошким парком Чачак.
Реализација пројекта односно пројектних активности делује кроз неколико циљева:
– Промоција регионалног иновационог стартап центра; – Развој предузетничког духа код младих; – Едукација и помоћ тимовима и појединцима у развоју пословања; – Умрежавањe кроз организацију и учешће на догађајима и састанцима; – Менторство путем обезбеђивања искусних стручњака; – Помоћ у обезбеђивању финансијске подршке за развој пословања кроз едукацију о моделима и конкретним изворима финансирања; – Саветовање у области правних, финансијских и административних послова; – Обуке из области запошљавања, самозапошљавања и технолошког предузетништва.
Позивамо све младе наше општине да се укључе у реализацију пројекта, буду део пројекта, да узму учешће у реализацији курсева, обука, школа и других активности на пројекту које доприносе личном развоју, усавршавању, а самим тим и већој запошљивости младих наше општине.
О свим детаљним информацијама о реализацији пројектних активности, млади као и јавност биће благовремено обавештени.

AI nuclear energy, future innovation of disruptive technology

Још објава

„Курс 3D моделирања и штампања“

  Поштовани, На конкурсу у областима омладинског сектора које је расписало Министарство туризма и омладине РС за јединице локалне самоуправе…