Подели на:
Новости

ПРИКУПЉЕНО 116.670,00 РСД У ОКВИРУ ХУМАНИТАРНОГ ФЕСТИВАЛА АМАТЕРСКИХ ПОЗОРИШТА

Поштовани,

Локална Канцеларија за младе у сарадњи са Локалном самоуправом општине Ивањица реализовала је Хуманитарни Фестивал Аматерских позоришта у периоду од (27-29).11.2017. на ком су учествовала укупно три Аматерска позоришта и то Аматерско позориште “Књаз” из Пожеге, Дечији драмски студио “Бистричак” из Чајетине и Аматерско позориште младих Ивањице.

Циљ реализације овог Фестивала је био прикупљање финансијских средстава за лечење Марка Марковића из Ивањице који болује од Хочкинове болести кроз промоцију младих талената у области позоришне уметности.

Продаја улазница била је организована путем постављања штанда у центру града, на билетарници Дома културе, као и у сарадњи са школама општине Ивањица.

У овој хуманитарној акцији је укупно прикупљено 116.670,00 динара.

Посебно бисмо истакли ангажовање волонтера Канцеларије за младе који су на штанду кроз продају улазница прикупили 37.250,00, као и ангажовање ученика и запослених у ОШ „Вучић Величковић“, који су кроз куповину карата и добровољне прилоге прикупили 34.100,00 динара.Такође се захваљујемо и представницима Техничке школе који су у овој акцији прикупили 18.760,00 динара.

Овом приликом се још захваљујемо на учешћу у акцији запосленима у Дому кутуре, као и ученицима и запосленима ОШ „Милинко Кушић“, ОШ „Кирило Савић“ и Гимназије.

Још једном хвала свима горе наведеним што су се укључили у ову акцију и на нивоу својих колектива организовали прикупљање средстава и куповину улазница.

Сигурни смо да ће наша заједничка активност допринети излечењу нашег суграђанина.

Још објава

Индивидуални разговори/савертовањаа

Поштовани, На конкурсу за Подизање капацитета Регионалних иновационих сатартап центара у сарадњи са Научно технолошким парковима, који је расписао Фонд…