Подели на:
Новости

3D Street Art радионица – Радионица за младе

Поштовани,
Локална Канцеларија за младе општине Ивањица у периоду од (16-20).09.2020. године у центру града (пешачка зона) организовала је 3D Street Art радионицу у оквиру јеизрађен 3D цртеж који ће краси главну улицу нашег града.
3D Street art је у свету веома популаран уметнички правац. То су анаморфне илузије-цртежи на равној површини који, када се гледају са одређене тачке, одају 3D утисак и изгледају као да су стварни.
Радионице о 3D стреет арту јединствене су у Србији и региону и у себи носе спој сликарства, урбаног изражавања, стрипа и перформанса. Окупиће младе ствараоце који ће сазнати мноштво информација о савременом ликовном изразу и упознати се са израдом слике у 3D перспективи. Учесници ће бити обучени да помогну у реализацији реалистичног 3D приказа који ће се осликати на јавној градској површини.
Радионицу су водили Миливој Костић, академски сликар, 3D street уметник, и Катарина Стојановић Костић, дипломирани психолог.

Још објава

Индивидуални разговори/савертовањаа

Поштовани, На конкурсу за Подизање капацитета Регионалних иновационих сатартап центара у сарадњи са Научно технолошким парковима, који је расписао Фонд…