ДОДЕЛА ПОТВРДА ПРАКТИКАНТИМА-ПРВИ КРУГ РАДНЕ ПРАКСЕ 2018.

Аутор K Z M
4 године ago
467 Views

Поштовани,
Програмским буџетом локалне Канцеларије за младе општине Ивањица за 2018. годину планирана су средства за реализацију Програма радне праксе за младе у Ивањици и додељена су конкурсом за суфинансирање предлога пројеката Центру за радно ангажовање Ивањица који је креирао и развио поменути програм. У оквиру пројекта „ЦРАМ – Програм радне праксе за младе у Ивањици“ након успешно реализованог првог круга, у петак 21.09.2018. године организована је званична додела потврда о успешно завршеној Радној пракси.
На програму „ЦРАМ – Програм радне праксе за младе у Ивањици“ учешће је узело 16 послодаваца из јавног, приватног и цивилног сектора који су укупно радно ангажовали 20 практиканта, на период од 3 месеца, од којих се 9 практиканата запослило након завршеног првог дела програма. .
Програм радне праксе је организовани програм стажирања базиран на тројном уговорном односу између Центра за радно ангажовање младих, супервизора на локацији обављања праксе и практиканата. Током овог програма практиканти раде и уче у високо стручном окружењу које је усмерено ка сталном усавршавању. Они прате пословање предузећа и институција и увиђају како се теоретско знање стечено у школи може применити на делу. Захваљујући тесној сарадњи са локалним послодавцима, Центар за радно ангажовање младих је у могућности да младима пружи избор радних места у бројним областима кроз програм радне праксе, а послодавцима младе кадрове у завивности од њихових потреба

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *