Подели на:
Новости

8. Традиционални Васкршњи турнир у малом фудбалу

У периоду од (26-28).04.2016. године одржан је „Осми традиционални Васкршњи турнир у малом фудбалу“ за средњошколце и ученике осмих разреда на Мини пич терену код ОШ „Милинко Кушић“ у Ивањици. На турниру је учествовало пет екипа. У финалу, које је одржано 28.04.2014. године, победу је однела екипа „Спортска кладионица Миленијум“. Друго место освојила је екипа „Амигоси“, док је треће место припало екипи „Отписани“.

Победничка екипа освојила је новчану награду, пехар и диплому, другопласирана екипа добила је пехар и диплому, док је трећа такође екипа добила пехар и диплому.

Такође подељени су пехари и дипломе, за најбољег играча коју је добио Лазар Митровић из екипе „Спортска кладионица Миленијум“, најбољег стрелца коју је добио Мирослав Маричић из екипе „Амигоси“, као и награда за најбољег голмана коју је осовојио Јован Шекељић такође из екипе „Амигоси“.

Још објава

Индивидуални разговори/савертовањаа

Поштовани, На конкурсу за Подизање капацитета Регионалних иновационих сатартап центара у сарадњи са Научно технолошким парковима, који је расписао Фонд…