Подели на:
Новости

Зидарски и бетонско-армирачки радови-„Изградња омладинског кампа“

Поштовани,

локалној Канцеларији за младе општине Ивањица на конкурсу код Министарства омладине и спорта Републике Србије за подршку јединицама локалне самоуправе одобрен је пројекат „Изградња омладинског кампа“ који се реализује на Дајићком брду, планина Голија. Као што је поменуто пројекат финансира Министарство омладине и спорта, а суфинансира Општина Ивањица.

Након завршених земљаних радова започети су и завршени зидарски и бетонско-армирачки радови. Према предмеру радова већ ископани темељи дубине 80 центиметара попуњени су јаловином и бетоном. На бетон су постављени блокови у два реда на које је постављена арматура такође наливена бетоном. Унутрашњост је попуњена јаловином на коју је постављена арматура и преко које је наливена плоча објекта. Са леве стране зграде изливене су степенице на улазу у тоалет и купатило, док су степенице такође изливене и за предње стране на самом улазу на терасу објекта.

Наредни радови, по пројекту, су монтажерски радови уз уређење унутрашњости објекта, околине, стаза, тј. дворишта кампа о којима ће јавност бити благовремено обавештена.

Позивамо све заинтересоване младе да се активно укључе у изградњу оваквог кампа који ће им свакако бити на располагању. Такође, захваљујемо се и великом броју волонтера који се већ одазвао и тренутно ради на овом пројекту.

Још објава

Индивидуални разговори/савертовањаа

Поштовани, На конкурсу за Подизање капацитета Регионалних иновационих сатартап центара у сарадњи са Научно технолошким парковима, који је расписао Фонд…