Школе за младе у Ивањици

Аутор K Z M
4 године ago
294 Views

Поштовани,
Локална Канцеларија за младе општине Ивањица наставља са реализацијом свих редовних активности након дуже паузе проузроковане новонасталом ситуацијом везаном за вирус COVID19.У наредном периоду биће реализовано неколико школа за младе и то:
-Школа музике (акустичне гитаре);
-Школа глуме;
-Школа авиомоделарства на Голији (Омладински камп, Дајићко брдо);
-Школа рачунара (3D штампачи и штампање);
-Школа плеса (финтес плес);

Све активности биће реализоване у складу са мерама које су прописане од стране Владе Републике Србије и наредбе Министарства здравља на основу Закона о заштити становништва од заразних болести.
Активности за које то буде било могуће, биће реализоване у природи и на отвореном са циљем да млади што више времена проводе ван затворених простора у здравој животној средини. Позивамо све заинтересоване младе да се пријаве за учешће на поменутим школама путем мејла kzm.ivanjica@hotmail.com, пријавом на ФБ страници https://www.facebook.com/Mladi-Ivanjice-Kancelarija-za-mlade-191880546607/, на број телефона 032/665-414, или лично у просторијама канцеларије радним данима од 08-15 часова.
Број учесника школа је ограничен и позив траје до попуњавања слободних места. Учешће на школама је као и увек бесплатно.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *