Подели на:
Новости

ШКОЛА РОБОТИКЕ И ЕЛЕКТРОНИКЕ ЗА МЛАДЕ

Поштовани,
На конкурсу за доделу бесповратних средстава у оквиру Програма подршке раду регионалних иновационих стартап и смар сити центара, који је расписао Кабинет министра без портфеља задуженог за иновације и технолошки развој, Општини Ивањица – Канцеларији за младе додељена су средства за реализацију програма Центра за развој иновација Ивањица.
У оквиру поменутог пројекта у наредном периоду планирана је реализације „Школе роботике и електронике“, a заинтересовани за науку и технику научиће, како да од електронских компонената направе свог првог робота и напишу своје прве линије кода . Полазници ће научити да програмирање није апстрактно! Радионице имају за циљ промоцију логичког размишљања, науке, технике и електронике и роботике на едукативан и занимљив начин. Знање које стекну помоћиће им да изађу из „шаблона“ и да употребе машту. С обзиром на то, да дизајн робота није унапред у потпуности дефинисан, полазници креативне радионице ће имати могућност да осмисле изглед и направе роботе онако како они желе, а уз упутства и сугестије инструктора управљају њиме на даљину преко интерфејса.
Позивамо све младе заинтересоване за учешће да се пријаве на мејл kzm.ivanjica@hotmail.com, лично у просторијама Канцеларије радним данима од 08 до 15 часова или на бројеве телефона 0648899486 и 0644192407. Број учесника је ограничен, а предност имају они који се први пријаве.

Још објава

Индивидуални разговори/савертовањаа

Поштовани, На конкурсу за Подизање капацитета Регионалних иновационих сатартап центара у сарадњи са Научно технолошким парковима, који је расписао Фонд…