Радови на уређењу простора – „Омладински камп“-Изградња тротоара

Аутор K Z M
7 година ago
538 Views

Поштовани,

локалној Канцеларији за младе општине Ивањица на конкурсу код Министарства омладине и спорта Републике Србије за подршку јединицама локалне самоуправе одобрен је пројекат „Изградња омладинског кампа“ који се реализује на Дајићком брду, планина Голија. Као што је поменуто пројекат финансира Министарство омладине и спорта, а суфинансира Општина Ивањица.

Након завршених земљаних, зидарских и бетонско-армирачких радова започето је уређење самог простора у омладинском кампу. Прва активност уређења простора обухватила је изградњу тротоара око саме викендице док је у наредном периоду планирана изградња пропратних садржаја у кампу о којима ће јавност бити благовремено обавештена.

Када су у питању радови на изградњи самој објекта наредни радови по пројекту су монтажерски радови уз уређење унутрашњости објекта.

Позивамо све заинтересоване младе да се активно укључе у изградњу оваквог кампа који ће им свакако бити на располагању. Такође, захваљујемо се и великом броју волонтера који се већ одазвао и тренутно ради на овом пројекту.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *