Подели на:
Новости

Радови на уређењу простора – „Омладински камп“-Изградња тротоара

Поштовани,

локалној Канцеларији за младе општине Ивањица на конкурсу код Министарства омладине и спорта Републике Србије за подршку јединицама локалне самоуправе одобрен је пројекат „Изградња омладинског кампа“ који се реализује на Дајићком брду, планина Голија. Као што је поменуто пројекат финансира Министарство омладине и спорта, а суфинансира Општина Ивањица.

Након завршених земљаних, зидарских и бетонско-армирачких радова започето је уређење самог простора у омладинском кампу. Прва активност уређења простора обухватила је изградњу тротоара око саме викендице док је у наредном периоду планирана изградња пропратних садржаја у кампу о којима ће јавност бити благовремено обавештена.

Када су у питању радови на изградњи самој објекта наредни радови по пројекту су монтажерски радови уз уређење унутрашњости објекта.

Позивамо све заинтересоване младе да се активно укључе у изградњу оваквог кампа који ће им свакако бити на располагању. Такође, захваљујемо се и великом броју волонтера који се већ одазвао и тренутно ради на овом пројекту.

 

Још објава

Индивидуални разговори/савертовањаа

Поштовани, На конкурсу за Подизање капацитета Регионалних иновационих сатартап центара у сарадњи са Научно технолошким парковима, који је расписао Фонд…