Подели на:
Новости

Радионица Авиомоделарства – Школа авиомоделарства, Голија

Поштовани,
Локална Канцеларија за младе општине Ивањица реализовала је тродневну радионицу у оквиру Школе авиомоделарства у „Омладинском кампу“ на Дајићком брду која је планирана Локалним акционим планом за младе у периоду од (28-30).05.2020. године.
Током ова три дана млади који су се пријавили за учешће имали су прилику да се упознају са одређеним макетама авиона на бензински погон које прави наш суграђанин Саво Милутиновић из Осонице уз чију помоћ су и састављали један модел – „Piper Cub J3“. Сам процес израде једног оваквог авиона траје и до пар месеци тако да сви млади који желе да се укључе у даљу израду могу се пријавити.
Поред тога сви учесници су се опробали у вожњи ових модела користећи “ Realflight RC Simulator“ који реално симулира управљање овим моделима путем RC управљача. Овај симулатор користи се за вежбу пре него што се дође у додир са управљањем правим моделима RC авиона на бензински погон.
Активност је реализована у складу са мерама које су прописане од стране Владе Републике Србије и наредбе Министарства здравља на основу Закона о заштити становништва од заразних болести.
У наредном периоду биће реализовано још неколико школа за младе и то:
-Школа музике (акустичне гитаре);
-Школа глуме;
-Школа рачунара (3D штампачи и штампање);
-Школа плеса (финтес плес);
Позивамо све заинтересоване младе да се пријаве за учешће на поменутим школама путем мејла kzm.ivanjica@hotmail.com, пријавом на ФБ страници https://www.facebook.com/Mladi-Ivanjice-Kancelarija-za-mlade-191880546607/, на број телефона 032/665-414, или лично у просторијама канцеларије радним данима од 08-15 часова.
Број учесника школа је ограничен и позив траје до попуњавања слободних места. Учешће на школама је као и увек бесплатно.

Још објава

Индивидуални разговори/савертовањаа

Поштовани, На конкурсу за Подизање капацитета Регионалних иновационих сатартап центара у сарадњи са Научно технолошким парковима, који је расписао Фонд…