Подели на:
Новости

Предфинално вече Фестивала младих талената

Поштовани,

Канцеларијa за младе општине Ивањица у оквиру активности планираних Локалним акционим планом за младе општине Ивањица за 2016, годину реализује „Фестивал младих талената“ који је по први пут у нашој општини реализован прошле године.

Предфинално вече реализовано је 08.11.2016. године.

Финално вече биће реализовано 10.11.2016. године са почетком у 17 часова у Плавој сали Дома културе у Ивањици.

„Фестивал младих талената“ има за циљ да окупи најбоље младе таленте наше општине из различитих области, промовише њихов таленат, рад, умеће, а све са задатком да помогне у остварењу њихових циљева и усавршавање талента кроз промоцију и савете стручних лица. Стручни жири на фестивалу састављен је од три члана и то: професор музичке културе – Анита Пешић Ивковић, глумац Ужичког народног позоришта Хаџи Немања Јовановић и професор српског језика и књижевности Марија Парпура.

Позивамо све грађане општине Ивањица да присуствују финалној вечери овог Фестивала и дају подршку нашим младим талентима који то свакако заслужују.

Још објава

Индивидуални разговори/савертовањаа

Поштовани, На конкурсу за Подизање капацитета Регионалних иновационих сатартап центара у сарадњи са Научно технолошким парковима, који је расписао Фонд…