Подели на:
Новости

Обука за CNC оператере – Полагање испита

У оквиру глобалног пројекта „Миграције у функцији одрживог развоја“ који спроводе Међународна организација за миграције (IOM) и UNDP у Србији, а финансира Швајцарска влада – Швајцарска агенција за развој и сарадњу (SDC) расписан је јавни позив за финансирање пројеката у циљу ублажавања негативних последица унутрашњих миграција.

Канцеларији за младе општине Ивањица – Општини Ивањица на поменутом конкурсу одобрен је пројекат под називом „Модел за унапређење компетенција незапослене омладине у циљу ублажавања негативних последица миграција“ који се спроводи у сарадњи са Међународном огранизацијом за миграције (IOM), финансира Швајцарска влада – Швајцарска агенција за развој и сарадњу (SDC), а суфинансира општина Ивањица кроз програмски буџет Канцеларије за младе.

У оквиру поменутог пројекта, а након реализоване теоријске обуке у периоду од (28-30).10.2021. године реализована је и практична обука у просторијама компаније „МАТИС Д.О.О.“ у периоду новембар-децембар 2021. године и трајала је укупно 300 сати. Након завршених обука полазници су положили писмени, усмени и практични испит и добили посао у компанији „МАТИС“ Д.О.О.

Још објава

Индивидуални разговори/савертовањаа

Поштовани, На конкурсу за Подизање капацитета Регионалних иновационих сатартап центара у сарадњи са Научно технолошким парковима, који је расписао Фонд…