Подели на:
Новости

Модел за унапређење компетенција незапослене омладине у циљу ублажавања негативних последица миграција

Поштовани,

У оквиру глобалног пројекта „Миграције у функцији одрживог развоја“ који спроводе Међународна организација за миграције (IOM) и UNDP у Србији, а финансира Швајцарска влада – Швајцарска агенција за развој и сарадњу (SDC) расписан је јавни позив за финансирање пројеката у циљу ублажавања негативних последица унутрашњих миграција.

Канцеларији за младе општине Ивањица – Општини Ивањица на поменутом конкурсу одобрен је пројекат под називом „Модел за унапређење компетенција незапослене омладине у циљу ублажавања негативних последица миграција“ који се спроводи у сарадњи са Међународном огранизацијом за миграције (IOM), финансира Швајцарска влада – Швајцарска агенција за развој и сарадњу (SDC), а суфинансира општина Ивањица кроз програмски буџет Канцеларије за младе. Уговор су потписали Директорка канцеларије Међународне организације за миграције у Београду Лидија Марковић и председник Општине Ивањица Момчило Митровић уз присуство представника Канцеларије за младе Ивањица и IOM-а.

У протеклом периоду одржан је састанак пројектног тима на коме је израђен план реализације пројектних активности и извршена подела задужења чланова тима.

Још објава

Индивидуални разговори/савертовањаа

Поштовани, На конкурсу за Подизање капацитета Регионалних иновационих сатартап центара у сарадњи са Научно технолошким парковима, који је расписао Фонд…