КУРСЕВИ ПРОГРАМИРАЊА ЗА МЛАДЕ

Аутор K Z M
2 године ago
205 Views

Поштовани,
На конкурсу за доделу бесповратних средстава у оквиру Програма подршке раду регионалних иновационих стартап и смар сити центара, који је расписао Кабинет министра без портфеља задуженог за иновације и технолошки развој, Општини Ивањица – Канцеларији за младе додељена су средства за реализацију програма Центра за развој иновација Ивањица.
У оквиру поменутог пројекта у наредном периоду планирана је реализација следећих курсева програмирања:
• Курс програмирања – Java script – напредни ниво;
• Курс програмирања – jQuery – почетни ниво;
• Курс програмирања – jQuery – напредни ниво.
Израда интерактивних wеб сајтова као и wеб апликација једно је од најпопуларнијих занимања данашњице, а незадрживи развој wеб технологија и интернета само ће још више повећати потражњу за стручњацима који се баве frontend JavaScrip програмирањем. Frontend програмери задужени су за креирање, програмирање и прилагођавање комплетног визуелног идентитета сајта или wеб апликације. Другим речима, њихов посао је да обезбеде функционалност и интерактивност свих елемената које видите на једној wеб страници. С друге стране, улога frontend програмера јесте и да осмисле дизајн корисничког интерфејса који ће бити прилагођен различитим уређајима, али и корисницима.
Позивамо све младе заинтересоване за учешће да се пријаве на мејл kzm.ivanjica@hotmail.com, лично у просторијама Канцеларије радним данима од 08 до 15 часова или на бројеве телефона 0648899486 и 0644192407. Број учесника је ограничен, а предност имају они који се први пријаве.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *