Караван „Дух младости“ – Згиб зона радија „С“ – Ивањица

Аутор K Z M
6 година ago
535 Views

Поштовани,

У среду 27.09.2017. године, у периоду од 16 до 20 часова, на Тргу испред Дома културе одржан је Караван „Дух младости“ у организацији Општине Ивањица, а преко пројекта, које је финансијски подржало Министарство просвете, науке и технолошког развоја РС, у партнерству са Министарством омладине и спорта РС, Привредном комором Србије, Универзитетом у Београду, Факултетом спорта и физичког здравља, Савезом студената Београда.

Основни циљеви пројекта каравана „Дух младости“ у Србији су промоција дуалног образовања, предузетништва, промоција спорта (вежбања), активизма младих, волонтеризма, као и умрежавања младих.

Активности које су биле одржане у оквиру овог догађаја су: трибине на теме горе поменутих области, такмичења у знању, квизови, такмичење у малом фудбалу и кошарци на монтажним теренима на Тргу, такмичење у броју урађених згибова у тзв. Згиб зони, где општина/град са највише урађених згибова добија средства за реконструкцију једног дечјег игралишта или спортског терена. Све активности ће бити медијски пропраћене уз музичку подршку са DJ пулта.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *