Подели на:
Новости

Караван „Дух младости“ – Згиб зона радија „С“ – Ивањица

Поштовани,

У среду 27.09.2017. године, у периоду од 16 до 20 часова, на Тргу испред Дома културе одржан је Караван „Дух младости“ у организацији Општине Ивањица, а преко пројекта, које је финансијски подржало Министарство просвете, науке и технолошког развоја РС, у партнерству са Министарством омладине и спорта РС, Привредном комором Србије, Универзитетом у Београду, Факултетом спорта и физичког здравља, Савезом студената Београда.

Основни циљеви пројекта каравана „Дух младости“ у Србији су промоција дуалног образовања, предузетништва, промоција спорта (вежбања), активизма младих, волонтеризма, као и умрежавања младих.

Активности које су биле одржане у оквиру овог догађаја су: трибине на теме горе поменутих области, такмичења у знању, квизови, такмичење у малом фудбалу и кошарци на монтажним теренима на Тргу, такмичење у броју урађених згибова у тзв. Згиб зони, где општина/град са највише урађених згибова добија средства за реконструкцију једног дечјег игралишта или спортског терена. Све активности ће бити медијски пропраћене уз музичку подршку са DJ пулта.

Још објава