Подели на:
Новости

БЕСПЛАТНИ, СЕРТИФИКОВАНИ IT И WEB КУРСЕВИ ЗА МЛАДЕ -HTML (ПОЧЕТНИ, НАПРЕДНИ НИВО), JAVA SCRIPT (ПОЧЕТНИ, НАПРЕДНИ НИВО), WORD PRESS, SEO ОПТИМИЗАЦИЈА

Поштовани,

Локална Канцеларија за младе општине Ивањица у складу са активностима планираним Локалним акционим планом за младе за 2022. годину организује пет IT и WEB курсева програмирања, а то су: Java Script (почетни ниво), HTML (почетни и напредни ниво), SEO оптимизација и Word Press. Активност се реализује у оквиру Програма „Центра за развој иновација“ – правац технолошко предузетништво, а финансира се кроз програмски буџет Канцеларије за младе за 2022. годину у циљу обезбеђења одрживности претходно покренутог програма.

Израда интерактивних wеб сајтова као и wеб апликација једно је од најпопуларнијих занимања данашњице, а незадрживи развој wеб технологија и интернета само ће још више повећати потражњу за стручњацима који се баве frontend JavaScrip програмирањем. Frontend програмери задужени су за креирање, програмирање и прилагођавање комплетног визуелног идентитета сајта или wеб апликације. Другим речима, њихов посао је да обезбеде функционалност и интерактивност свих елемената које видите на једној wеб страници. С друге стране, улога frontend програмера јесте и да осмисле дизајн корисничког интерфејса који ће бити прилагођен различитим уређајима, али и корисницима.

Курсеви ће бити реализовани у сарадњи са Академијом Oxford, чија ће стручна лица, професори бити задужени за вођење истих.

Учесници, по завршетку курса, ће добити сертификат од стране лиценциране Академије да су оспособљени за рад у области којом се бави курс.

Позивамо младе наше општине да се пријаве и узму учешће на курсу и тако стекну знања и вештине које ће им омогућити усавршавање, лакше запослење или отпочињање сопственог бизниса.

На курсеве се могу пријавити сви млади од 15 до 30 година. Број полазника је ограничен, а предност имају они полазници који се први пријаве.

Поменути курсеви су БЕСПЛАТНИ.

Пријаве за курсеве се могу слати на мејл адресу kzm.ivanjica@hotmail.com, путем фејсбук странице Млади Ивањице – Канцеларије за младе, инстаграм налога kzm_ivanjica или на бројеве телефона 0648899486 и 0644192407.

Још објава

Индивидуални разговори/савертовањаа

Поштовани, На конкурсу за Подизање капацитета Регионалних иновационих сатартап центара у сарадњи са Научно технолошким парковима, који је расписао Фонд…