Подели на:
Новости

БЕСПЛАТНА ОБУКА И ПОСАО ЗА 1О CNC ОПЕРАТЕРА У КОМПАНИЈИ МАТИС

Поштовани,
У оквиру пројекта „Модел за унапређење компетенција незапослене омладине у циљу ублажавања негативних последица миграција“ који реализује локална Канцеларија за младе општине Ивањица у сарадњи са Међународном огранизацијом за миграције (IOM) и UNDP у Србији, финансира Швајцарска влада – Швајцарска агенција за развој и сарадњу (SDC), а суфинансира општина Ивањица расписује се ЈАВНИ ПОЗИВ за „Обуку за CNC оператере“.
Обука се реализује у сарадњи са Академијом „Oxford“ и компанијом „МАТИС“ из Ивањице, која је и партнер на поменутом пројекту. Укупно 10 младих полазника проћи ће обуку за CNC оператере, након чега ће им бити додељен признати сертификат од стране лиценциране Академије. Практични део обуке реализоваће се у компанији „МАТИС“, где ће млади који успешно заврше обуку добити посао из те струке и на позицији CNC оператера.
На обуку се могу пријавити сви млади од 18 до 30 година, а позив траје до понедељка 11.10.2021. године. Број полазника је ограничен, а предност имају они полазници који се први пријаве. Поменути курс је БЕСПЛАТАН.
Пријаве за курс се могу слати на мејл адресу kzm.ivanjica@hotmail.com, путем фејсбук странице Млади Ивањице – Канцеларије за младе, инстаграм налога kzm_ivanjica или на бројеве телефона 0648899486 и 0644192407.

Још објава

Индивидуални разговори/савертовањаа

Поштовани, На конкурсу за Подизање капацитета Регионалних иновационих сатартап центара у сарадњи са Научно технолошким парковима, који је расписао Фонд…