Подели на:
Каријерни центарНовости

БЕСПЛАТАН КУРС ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА – НАПРЕДНИ НИВО

Поштовани,
У оквиру пројекта „Inovative youth employment program” који реализује Центар за радно ангажовање Ивањица у сарадњи са локалном Канцеларијом за младе општине Ивањица, а финансира Међународна организација за миграције – ИОМ расписује се јавни позив на Курс Енглеског језика – напредни ниво.
Часови ће се реализовати у Клубу за младе општине Ивањица два пута седмично у трајању од три месеца, а предавач ће бити професор енглеског језика са искуством.
Број полазника је ограничен, а курс је бесплатан.
Активност ће бити реализована у складу са мерама које су прописане од стране Владе Републике Србије и наредбе Министарства здравља на основу Закона о заштити становништва од заразних болести.
Пријаве за курс се могу слати на мејл адресу kzm.ivanjica@hotmail.com, путем фејсбук странице Млади Ивањице – Канцеларије за младе, инстаграм налога kzm_ivanjica или на бројеве телефона 0648899486 и 0658911585.

Још објава

Индивидуални разговори/савертовањаа

Поштовани, На конкурсу за Подизање капацитета Регионалних иновационих сатартап центара у сарадњи са Научно технолошким парковима, који је расписао Фонд…